Збери команду еко-друзів
Збери команду еко-друзів
2021-08-20

Знайомтеся – це Джойки, маленькі істоти, які живуть навколо нас і піклуються про нашу планету.

Тепер у вас є можливість потоваришувати з ними та зібрати власну колекцію цих кумедних еко-помічників, завітавши до магазинів нашої мережі. Не зволікайте адже акція триватиме з 25 серпня до 3 жовтня.

Щоб зібрати команду еко-героїв, необхідно:

  • Здійснити покупку у одному із магазинів-учасників акції на 60грн та/або придбати одиницю товару партнера акції (перелік партнерів та магазинів-учасників, а також  детальні умови дивіться за посиланням .
  • Отримати сашет з карткою, що оживає, за акційною ціною 0,99 грн за 1шт.

Джойки - невидимі істоти, які можна побачити та оживити використовуючи безкоштовний мобільний додаток JOYKIS  (додаток розроблений для Android та IOS).

Всього є 4 команди «Джойок»: лісові, водяні, повітряні і міські. Кожна команда персонажів дбає про чистоту навколишнього середовища відповідно до своєї тематики. Наприкінці кожної гри у додатку головний персонаж видає віртуальне насіння, яке після завершення акції ми перетворимо на справжні дерева!

Головна мета героїв - донести важливість дбайливого ставлення до навколишнього середовища, а також навчити основам еко-свідомості – не смітити на природі, правильно сортувати сміття вдома, тощо.

Долучайтеся! Давайте зробимо нашу планету чистішою!