Презентація колективної монографії «Анатомія ритейлу» відбудеться у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків
Презентація колективної монографії «Анатомія ритейлу» відбудеться у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків
2021-06-17

Унікальне масштабне видання «Анатомія ритейлу» за редакцією Віктора та Романа Корсаків побачило світ нещодавно.  Ця книга про «королеву економіки» – роздрібну торгівлю.

Презентація та тематичний круглий стіл на тему «Проблеми інтеграції теорії і практики у сучасному ритейлі» відбудеться 24 червня о 17:00 у Музеї сучасного українського  мистецтва Корсаків (вхід вільний, маска+дистанція)!  

Луцьк, вул. Карбишева, 1 (КРЦ «Адреналін Сіті»)

Питання до обговорення:

  • «Теорія без практики – мертва, практика без теорії сліпа» – актуальність інтеграції науки та практики.
  • Шляхи інтеграції теорії та практики.
  • Проблеми інтеграції теорії та практики у сучасному ритейлі.
  • Науково-практична література  як інструмент інтеграції теорії та практики.

У рамках заходу також передбачено панельна дискусія, автограф-сесія авторів та співавторів книги

Загалом, у колективній монографії викладено досвід менеджменту «Наш Край» та SPAR Україна за 20 років свого не простого, проте результативного розвитку. Автори поділилися прикладними аспектами ритейлу, теоретично обґрунтовуючи їх, надали корисні поради, які дозволять ефективно розвинути роздрібний бізнес із нуля та підвищити ефективність наявного.

Монографія є не лише унікальною за змістом, а й за формою: у книгу включено десятки творів найкращих сучасних українських художників із колекції Музею сучасного українського мистецтва Корсаків. Це, з одного боку, підвищує рівень засвоєння матеріалу, а з іншого – забезпечує розвиток естетичного інтелекту читача та сприяє зацікавленості мистецтвом. Ми живемо в епоху інформаційного «потопу» і водночас тотального дефіциту часу, тому паралелізм пізнання – професійного та естетичного – є одним зі шляхів вирішення цих проблем.

Книга створена для кожного, хто займається ритейлом або планує вибрати цей напрямок розвитку, теоретиків та практиків торгівлі; виробників та дистриб’юторів; викладачів предметів про торгівлю та студентів; кожного, хто цікавиться проблемами цієї галузі економіки.

Дізнайтесь більше про подію