SPAR підтримує командний чемпіонат Європи з легкої атлетики
SPAR підтримує командний чемпіонат Європи з легкої атлетики
2021-05-28

SPAR International є основним спонсором командного чемпіонату Європи з легкої атлетики, який відбудеться в Сілезії, Польща, 29-30 травня 2021 року. Це ключовий захід, який об'єднує кращі європейські легкоатлетичні команди, які змагатимуться в Суперлізі за титул чемпіона Європи.

Польща буде захищати свій титул проти команд з Франції, Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії та Португалії. Збірна України на жаль не виступить на командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики через випадки коронавірусу в команді, виявлені під час тренувального збору, повідомляється у федерації легкої атлетики України. Крім того, Суперліга командних чемпіонатів Європи з легкої атлетики була впорядкована з 12 до 8 команд у 2021 році.

Сілезький стадіон буде відкритий для публіки, а це значить, що Суперліга командного чемпіонату Європи з легкої атлетики буде проходити на очах у глядачів. Згідно з відповідним планом безпеки і гігієни, 7600 глядачів зможуть спостерігати за подією в прямому ефірі. Крім того, близько 350 волонтерів нададуть підтримку організаторам.

Трансляція заходу буде доступна на польському спортивному каналі TVP Sport 29 травня з 15:30 до 19:15 і 30 травня з 13:00 до 16:15.

Перша, Друга і Третя ліги командних чемпіонатів Європи з легкої атлетики пройдуть у вихідні 19-20 червня 2021 року.

Як головний спонсор з 1996 року, SPAR продовжує підтримувати європейську легку атлетику, пропагуючи здоровий спосіб життя  серед громадськості. Ця довгострокова підтримка спортсменів з 50 європейських федерацій відображає дух SPAR, який полягає у спільній роботі для взаємної вигоди. Пристрасть європейської легкої атлетики та спортсменів до спорту проявляється в усьому, що вони роблять. Така пристрасть і віра в спільну роботу також спостерігається у всій глобальній сім'ї SPAR. Щоб налаштуватися на командний чемпіонат Європи з легкої атлетики 2021 року перегляньте це відео.