У квітні відкрився магазин SPAR у Рівному
У квітні відкрився магазин SPAR у Рівному
2021-04-20

У першій половині квітня відкрився вже четвертий магазин SPAR у Рівному. Це власний  торговельний заклад мережі.

Магазин знаходиться за адресою вул. Чорновола, 60. Його площа становить 157 м кв, працює  2-і каси, є відділи м’яса, кулінарії, власної випічки та зона Food to Go.

Також у новому магазині SPAR діє програма лояльності DRUZI, що дозволяє покупцям відслідковувати накопичені та витрачені бонуси й економити на наступних покупках, бачити історію покупок та отримувати персональні пропозиції.

Завантажити додаток DRUZI можна на Google Play також зареєструватись можна на саті DRUZI або у чат-боті Viber

 

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.