Мережа SPAR у лютому відкрила два магазини
Мережа SPAR у лютому відкрила два магазини
2021-02-23

У лютому відбулось відкриття двох магазинів SPAR: один власний у м. Івано-Франківськ та один на умовах франчайзингу у м. Володимир-Волинський.

У м. Івано-Франківськ магазин SPAR Express розташований за адресою: вул. Гаркуші, 29, площа 110 м кВ. Для зручності покупців працює 2-и каси. Є відділи власної випічки, представлений широкий асортимент фруктів та зона Food-to-Go.

У м. Володимир-Волинський супермаркет SPAR працює за адресою вул. Ковельська, 132. Його площа становить 505 м кв, а для обслуговування гостей встановлено 6 кас. Працюють відділи свіжого м’яса, власної випічки та подові хліби, кулінарія, власна коптильня риби, широкий асортимент фруктів, молочної продукції, ковбас та сирів, а також зона Food-to-Go.

У комфортній та сучасній зоні Food-to-Go кожен гість може випити ароматної кави зі смачним хот-догом чи паніні або взяти їх із собою.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Хочеш відкрити власний магазин SPAR? Звертайся! Ми знаємо як.