Мережа SPAR у жовтні відкрила другий магазин у Полтаві
Мережа SPAR у жовтні відкрила другий магазин у Полтаві
2020-10-06

У жовтні відбулось відкриття другого магазину SPAR у м. Полтава. Заклад  працює на умовах франчайзингу за адресою вул. Головка,15. Його площа становить 345 м. кВ, для обслуговування покупців є 6 кас, з них, 4 - самообслуговування.

Присутній відділ свіжого м’яса, кулінарії, живого пива, власного виробництва, випічки та Food-to-Go, де представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу. А також, гаряча ароматна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.