Мережа SPAR запустила перший інтернет-магазин в Україні
Мережа SPAR запустила перший інтернет-магазин в Україні
2020-04-24

Міжнародна мережа SPAR запустила свій перший інтернет-магазин в Україні. Зараз онлайн-доставку можна замовити у Луцьку, а незабаром вона запрацює ще у кількох містах, де вже присутні магазини SPAR.  

Відтепер лучани можуть безпечно та оперативно замовляти продукти харчування та інші товари у зручний час за допомогою послуги SPAR Доставка https://shop.spar.ua/ без походу у магазин.  

Доставка відбувається у день замовлення протягом чотирьох годин. Її вартість становить 49 грн в межах міста, жодних мінімальних обмежень щодо замовлення немає. Ціни на товари у інтернет-магазині не відрізняються від цін на полицях торговельного закладу. 

Менеджер проекту, Антон Кондратенко:

«Сьогодні наявність інтернет-магазину та доставки – одні з найважливіших послуг для функціонування торговельних мереж, оскільки, в умовах карантину, вони стали дуже важливим елементом для підтримки життєдіяльності мешканців міст. Тому ми і реалізували даний проєкт максимально швидко. Основна наша мета – бути корисними для мешканців нашого міста, та створити зручний для них сервіс.»

SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.