SPAR Україна підтримала громадян Грузії в Україні
SPAR Україна підтримала громадян Грузії в Україні
2020-04-21

У період ізоляції та карантину SPAR Україна відгукнулась на прохання SPAR Грузії щодо підтримки громадян Грузії, які у цей період залишились на території України.  

Для їх підтримки SPAR Україна виділила 300 сертифікатів номіналом 900 грн, які діятимуть у всіх магазинах мережі. На дані сертифікати можна придбати усі необхідні товари та продукти харчування (окрім тютюнових виробів та алкоголю).

Цим проектом SPAR Україна долучилась до однієї з міжнародних ініціатив SPAR International у боротьбі із COVID19. 

Генеральний директор SPAR Україна, Віктор Мольченко:

«Боротьба із COVID19 як ніколи об’єднала усіх партнерів SPAR International. Саме у такий складний час відчуваєш на скільки сильна позиція та підтримка міжнародної мережі. Ми сподіваємось, що подолавши цю проблему ми вийдемо із кризи ще сильнішими та досвідченішими.»

SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.