SPAR Western Cape назвав «Магазини року 2020»
SPAR Western Cape назвав «Магазини року 2020»
2021-01-22

На регіональних щорічних загальних зборах 2020 року SPAR Western Cape, Південна Африка, оголосив переможців конкурсу «Магазин року». Магазини-переможці оцінювали з використанням великого спектру оцінок протягом року.

Супермаркет SPAR в Сі Пойнт (SPAR Sea Point) – магазин року 2020 року в категорії супермаркетів SPAR Western Cape. Цю нагороду він уже отримував 2014 року. Магазином володіють брати Кріс і Джордж Аргіракіси. «Для нас велика честь отримати цю нагороду знову. Але в певному сенсі нас нагороджують тільки за те, що ми робимо свою роботу!» – сказав Кріс.

Пристрасні роздрібні торговці придбали SPAR Sea Point у 2013-му. Маючи більш ніж 30-річний досвід роздрібної торгівлі, вони раніше були успішними роздрібними торговцями в Південному Ренді. Магазин спеціалізується на свіжих продуктах, пропонуючи великий відділ фруктів та овочів, а також пекарню і м’ясну лавку. Тут представлено великий вибір міжнародних продуктів – азіатських, мексиканських, грецьких та італійських, а також кошерний відділ, який дуже популярний серед великої єврейської громади цього району.

Супермаркет SUPERSPAR в Хаасендалі Рітейлер Johnny Forbes Snr був радий отримати нагороду «Магазин року» у категорії «Супермаркет SUPERSPAR». Сім’я Форбс володіє трьома магазинами SPAR в цьому районі – Protea Hoogte, Old Oak і Vredekloof. Менеджер магазину Андре Остхейзен і його команда керують супермаркетом SUPERSPAR в Хаасендалі. Сам Андре має 26-річний досвід роботи в групі SPAR. Родзинкою цього магазину також є відділ фруктів і овочів, м’ясна лавка і пекарня. Великий відділ здорового способу життя обслуговує зростаючий цільовий ринок покупців, які піклуються про своє здоров’я.

KWIKSPAR – цілодобовий магазин в Оттері був удостоєний престижної нагороди «Магазин року» в категорії KWIKSPAR, таку ж нагороду він здобув 2018 року. Власник магазину Ріаз Мукрі сказав, що справді пишається цим визнанням у групі SPAR. «Це момент гордості для нашої сім’ї – отримати цю нагороду вдруге. І це чудово для спільноти, для якої ми працюємо. Для мене бренд SPAR означає якісні продукти та послуги, що задовольняють усі смаки і побажання покупців, яких ми обслуговуємо», – розповів він.

Вікторія Матвіюк, PR менеджер мереж "Наш Край"|SPAR

За матеріалами ресурсу Spar-International.