SPAR Швейцарія придбає 60 магазинів на АЗС
SPAR Швейцарія придбає 60 магазинів на АЗС
2020-12-30

З 1 січня 2021 року SPAR Швейцарія придбає 60 магазинів на АЗС AVIA у Store Service AG. Це придбання дозволить SPAR значно розширити свої позиції в зростаючому бізнесі АЗС в Швейцарії. Наразі SPAR Швейцарія має успішні цілодобові магазини SPAR Express у 16 заправних станціях AVIA по всій країні.

60 АЗС належать Store Service Holding AG, якими володіють різні компанії-члени AVIA. Компанія Store Service AG, що базується у Фрауенфельді, була заснована 2000 року. У ній працюють близько 550 співробітників у німецько- та франкомовній частинах Швейцарії.

SPAR Швейцарія має намір придбати весь пакет акцій 1 січня 2021 року (за умови схвалення Швейцарської комісії з конкуренції WEKO). Компанія планує продовжити роботу з усіма 60 магазинами на АЗС, зберігши таким чином усі робочі місця.

Успішна співпраця

SPAR уперше почав співпрацю з AVIA, найбільшим оператором АЗС в Швейцарії, 2012 року.

«Ми дуже раді поглибленню партнерства за рахунок придбання 60 магазинів на АЗС», – сказав генеральний директор SPAR Швейцарія Роб Філіпсон.

«Сьогоднішні магазини на АЗС пропонують покупцям набагато більше, ніж просто паливо і вузький набір товарів. Вони перетворилися на справжні цілодобові магазини із значним асортиментом свіжих продуктів і готових страв із собою. У сегменті АЗС ми також пристосовуємося до нових купівельних потреб споживачів, які постійно змінюються, і кожен день отримуємо позитивні відгуки. Це спонукає нас продовжувати йти обраним шляхом», – додав Роб Філіпсон.

«Ми вважаємо, що нам пощастило, що знайшли ідеального партнера для наших магазинів на АЗС в SPAR», – прокоментував Томас Хілл, голова ради директорів Store Service Holding AG.

За матеріалами ресурсу https://spar-international.com/