Ініціативи SPAR International: Від легкої атлетики до футболу — підтримка спорту на шляху до здорового способу життя
Ініціативи SPAR International: Від легкої атлетики до футболу — підтримка спорту на шляху до здорового способу життя
2024-04-07

У сучасному світі, де все швидко змінюється, здоровий спосіб життя залишається важливим для всіх нас. Великі компанії мають унікальну можливість допомагати людям жити активніше. Одна з таких компаній - SPAR.

На початку 2024 року SPAR відзначився активною підтримкою різноманітних спортивних заходів, демонструючи свою прихильність до розвитку спорту та здорового способу життя на різних рівнях. Від легкої атлетики до футболу, SPAR South Africa і SPAR Шотландія взяли участь у низці значущих ініціатив, що відображають їх глибоке вкорінення в спільноті та підтримку розвитку спортивного таланту.

 

Так, Athletics South Africa (ASA) відзначає значний та тривалий внесок SPAR South Africa в розвиток атлетики, вручаючи ритейлеру спеціальну нагороду за заслуги. Президент ASA Джеймс Молої нагородив SPAR на церемонії ASA Awards 2023, підкресливши їх непохитну відданість спорту. Підтримка жіночої атлетики була особливо відзначена завдяки 35-річному спонсорству жіночих дорожніх забігів, яке Мпуді Маубане, національний менеджер з PR, комунікацій і спонсорства SPAR South Africa, назвала кутовим каменем цієї ініціативи.

Основним завданням є щорічна серія забігів SPAR Women’s Challenge, серія забігів на 10 км та веселих забігів на 5 км, що проходять по всій Південній Африці. Відома як найбільша в світі серія забігів тільки для жінок, вона служить свідченням відданості SPAR South Africa жіночій атлетиці. Спонсорство поширюється на престижний SPAR Grand Prix, діючи як мотиваційна платформа для жінок змагатися на найвищому рівні. Багато елітних бігунів, які виступали на сцені SPAR Grand Prix, досягли вражаючих успіхів на національному та міжнародному рівнях..

Тим часом, SPAR Шотландія активно підтримує Чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні 2024 року в Глазго, розпочавши святкування у магазині SPAR Garthamlock. Залучення громади та підтримка були ключовими елементами цієї події, з донатами для місцевих шкіл та залученням до здорового способу життя.

Сотні мешканців, включаючи дітей з місцевих шкіл, насолоджувалися пропозиціями події, включаючи розпис облич, фотобудку та роздачу подарунків. Відданість SPAR Шотландії добробуту громади була підкреслена через донати до початкових шкіл Avenue End і Sunnyside, разом з активностями, які сприяють здоровому способу життя.

SPAR Garthamlock був господарем яскравого святкування, щоб відзначити запуск Чемпіонату світу з легкої атлетики в приміщенні 2024 року в Глазго. Подія включала в себе легенду шотландської легкої атлетики Ейлід Дойл та Скотті, шотландського тер'єра, офіційного талісмана чемпіонату, разом з залучаючими активностями для мешканців та благодійними внесками до місцевих шкіл.

Крім того, SPAR Шотландія відсвяткувала продовження чотирирічного партнерства з Шотландською футбольною асоціацією, вітаючи Шотландський жіночий кубок Scottish Gas у своєму магазині в Кінкорті. Подія не тільки забезпечила унікальну можливість зустрічі з престижним трофеєм, але й підкреслила відданість SPAR підтримці місцевих спільнот і розвитку жіночого футболу. Продовжене спонсорство з Scottish FA має на меті підвищити профіль жіночої національної команди Шотландії та інвестувати в жіночий футбол по всій країні, заохочуючи молодь до активного та здорового способу життя.

 

Джелело: SPAR International