Carrefour відкриває магазин самообслуговування
Carrefour відкриває магазин самообслуговування
2020-12-31

Carrefour відкрив другий магазин самообслуговування, що складається з пов’язаних торгових автоматів. Цілодобовий Carrefour Express стояв перед входом у галерею та залізничною станцією Warszawa Wileńska.

Цілодобовий магазин Carrefour, що працює сім днів на тиждень, орієнтований насамперед на так званих споживачів трафіку. Він пропонує близько 130 найменувань, зокрема свіжі та сезонні продукти.

Carrefour повідомляє, що розширення формату магазину самообслуговування Carrefour  Express, який працює цілодобово та без вихідних, є результатом багатоканальної стратегії мережі та прагнення надати клієнтам можливість робити покупки способом, найбільш відповідним до їхніх потреб.

Однак тут важко говорити про розширення, якщо роздрібний торговець не запланував інтенсивного розвитку цієї концепції на наступний рік. Перші машини Carrefour самообслуговування також були запущені у Варшаві на стоянці за адресою вул. Святовіда в грудні 2019 року. Лише через рік французька мережа вирішила побудувати ще один такий об’єкт.

Асортимент магазину в Galeria Wileńska орієнтований переважно на так званих перевезення споживачів, але також відповідає очікуванням споживачів, які шукають товари першої необхідності – на сніданок, обід та вечерю.

Серед продуктів, що пропонуються у самообслуговуванні Carrefour Express, є широка пропозиція про їжу, тобто сандвічі, закуски, солодощі та напої. Магазин також пропонує готові страви та основні вечері. Не бракує свіжих товарів, зокрема упаковані яблука, лимони, помідори, хліб, а також продуктів, які потребують охолодження, наприклад, м'ясні нарізки, м'ясо, молочні продукти: яйця Carrefour BIO, молоко, масло, сир, йогурт. Пропозиція також передбачає товари першої потреби: цукор, макарони, борошно та рис.

Клієнти магазину також придбають гігієнічні маски. У магазині самообслуговування є торговий автомат зі свіжомеленою кавою.

Магазин заснований на технології торгових автоматів, які адаптовані до характеру продуктів, що їх подають покупцям за допомогою ліфтів. За даними мережі Carrefour, такий спосіб видачі товарів гарантує безпеку товарів навіть таких делікатних, як яйця. Продаж здійснюється за допомогою сенсорної панелі. Це означає, що список покупок і оплата карткою відбувається лише один раз, а збір покупок здійснюється в окремих торгових автоматах. Магазин був розроблений з урахуванням повного комфорту клієнтів. Тому у непередбаченій ситуації, наприклад, проблеми з оплатою або інкасацією продуктів, ви можете скористатися цілодобовою гарячою лінією.

Самообслуговування Carrefour Express адаптували до санітарних вимог та використовували рішення, що дозволяють клієнтам робити безпечні покупки. Магазин оснащений дозатором з дезінфікуючим засобом для рук, а сенсорні панелі регулярно дезінфікують.

Технологічним партнером Carrefour у проекті є MarketLAB – творець унікального інтерфейсу закупівель та системи управління автоматичними магазинами і торговими автоматами.

Сокальський Сергій, керівник групи Овочі та Фрукти мереж “Наш Край”|”SPAR”

За матеріалами https://nashkraj.ua/