Бізнес-ідеї малого бізнесу «Домашній кухар»
Бізнес-ідеї малого бізнесу «Домашній кухар»
2023-02-18

Кожного дня людина думає про те, що приготувати їсти, з чого приготувати їжу, де взяти ідеї для приготування страви… Допомогти цьому можуть професіонали своєї справи, які заздалегідь продумують все до деталей.

Ідея створення наборів продуктів для приготування їжі, які людина може вибрати у меню закладу, зародилася в США. В Україні ця ідея є новою.

Доставка наборів їжі прийшла на допомогу багатьом людям, які віддають перевагу домашній їжі, але не мають часу купувати необхідні продукти.

Зараз, коли у кожного з нас напружений графік і повна зайнятість, важко встигнути придбати продукти для приготування їжі. Більшості з нас доводиться шукати напівфабрикати  або готову їжу. 

Ця альтернатива не завжди є відносно здоровою, оскільки ви не можете визначити, коли постачальник виготовив їжу та якість використаних продуктів. Гігієна місця, де кухар готував їжу, також невизначена.

Набори їжі – це розумне та інноваційне рішення для людей, які хочуть здорову та гігієнічну їжу, не турбуючись про продукти, необхідні для приготування їжі. Якість продукції, що надається, гарантують компанії, тому перевагу віддають наборам їжі.

Що таке набір їжі і чому він такий популярний?

Набори їжі, які надсилаються через службу передплати, включають попередньо відміряні інгредієнти та прості інструкції, щоб домашні кухарі могли створювати страви, виготовлені шеф-кухарями, у зручності власної кухні. Залежно від бажаної дієти та кількості прийомів їжі абоненти можуть змінювати специфікації своїх планів харчування. Набори їжі стають все більш популярними як зручна заміна покупки продуктів, яка позбавляє від здогадок під час приготування їжі.

Набори їжі недорогі та практичні, що дозволяє готувати смачні страви ресторанної якості у вашому домі. Набори їжі також корисні в процесах приготування та планування їжі. Щоб приготувати їжу на цілий тиждень, знадобиться певна перспектива. Попередній збір матеріалів та обладнання може допомогти швидше приготувати та подати їжу.

Як працює служба доставки наборів їжі

Будь-яка служба, яка надсилає клієнту порційні страви та рецепти, як правило, послуга за підпискою, називається службою доставки наборів їжі. Таким чином ви можете приготувати здорову домашню їжу, не турбуючись про планування їжі або бігаючи в магазин за інгредієнтами.

Щоб скористатися будь-якою послугою наборів їжі, клієнт повинен погодитися отримувати певну кількість страв або порцій щотижня. Ці програми часто є відносно гнучкими, дозволяючи вам змінювати харчування, яке ви отримуєте щотижня, і пропускати або скасовувати свою підписку, коли забажаєте, без жодної плати за це.

Ці служби доставки можуть допомогти вам уникнути щоденних суперечок про те, що ви збираєтеся приготувати на вечерю, і не бігти до магазину, якщо у вас закінчилося борошно чи сухарі. Натомість у вас є план харчування із заздалегідь відміряними продуктами, які абсолютно безпечні. Ви готуєте будь-яку страву, яка входить до комплекту, і ви можете вибрати з великого асортименту. Нарешті, це фантастичний варіант для людей, яким важко прийняти рішення щодо їжі.

Для людей, які обирають послуги наборів їжі без зобов’язань, отримати набір їжі досить просто. З улюбленим набором їжі ви можете будь-коли вибрати a la carte на сторінці компанії. Компанія доставить набір їжі на вашу адресу. Це може здатися ідеальним, але замовлення їжі заздалегідь має деякі переваги.

Для людей, які обирають підписку, компанії вимагатимуть від вас підписатися на членство та вибрати план харчування, вказавши кількість страв/порцій, які ви хочете отримати для кожної доставки. Це означає, що після сплати щотижневої, місячної або річної плати за обслуговування ви отримаєте підготовлені набори страв і картки з рецептами.

Компанія щотижня змінює своє меню для кожного типу їжі, щоб збільшити утримання клієнтів. Ви будете отримувати свіжі страви як клієнт щотижня, гарантуючи, що ви ніколи не втомитеся їсти те саме.

Їсти готову їжу легко. Ви обираєте страви, а хтось інший займається підготовкою та приготуванням. Їжа доставляється додому в упаковці з сухим льодом або охолоджуючими пакетами, і ви зберігаєте її в холодильнику або морозильній камері, поки не будете готові до споживання.

Для тих, хто має витончений смак, свіже чи заморожене є вирішальним рішенням під час приготування їжі. Свіжа їжа зазвичай смачніша, але, зрештою, смак залежить від бажання.

Поставки наборів їжі забезпечують все необхідне для приготування смачної страви. Інгредієнти часто готують заздалегідь. Якщо якась підготовка і потрібна, то часто не дуже. Картки з рецептами спрощують вказівки, і ви можете вибрати набори страв відповідно до свого рівня кулінарних знань.

Набори їжі – це фантастичне рішення для зайнятих сімей і домів, які не бажають мучитися з трудомісткою кулінарною процедурою раціоналізації часу прийому їжі та тестування нових рецептів. Ці послуги можуть стати чудовим способом урізноманітнити ваше життя, якщо ви пропустите страшний продуктовий магазин і, можливо, навіть поїсте трохи краще. Вони прості у використанні і можуть швидко знайти місце на вашому обідньому столі.

Ви можете приготувати свіжу, власноруч виготовлену вечерю лише за 15 хвилин, якщо кухарі закладу подбають про очищення, нарізання та маринування. Ви можете налаштувати свій план і вибрати з різноманітного щотижневого меню свіжо приготовані 15-хвилинні страви, які доставляються прямо додому

Команда шеф-кухарів закладу готує ваші інгредієнти, такі як першокласні соуси, маринади та спеції, які попередньо відміряні та розподілені на порції. Ваші свіжо приготовані набори для вечері на 15 хвилин доставляються додому в прохолодному пакеті. Заклад прискорює приготування їжі, тому у вас буде більше часу для відпочинку та спілкування з близькими.

Заклади щотижня можуть надавати безліч простих рецептів, які не викликають жодних проблем і мають корисні можливості ринку. Вони готують пакети їжі, використовуючи підхід у 5 простих кроків.

Вони пропонують подрібнені та нарізані інгредієнти, оскільки зайнятим людям знадобиться надто багато часу, щоб нарізати, та змішувати протягом години. Ви можете покласти край складному плануванню їжі та покупкам продуктів за допомогою закладів приготування їжі. Вам потрібно торкнутися та клацнути, і ваша проблема з їжею буде вирішена.

Дитяче меню – це служба доставки наборів для немовлят і дітей. У них є широкий вибір страв, таких як дитяче харчування, смузі, вітаміни, лікувальні засоби тощо. Тут  подаються смачні та поживні страви. Вони містять компоненти без ГМО і відрізняються відмінною якістю. Вони не містять штучних інгредієнтів і не містять сміття. Крім того, у них є безмежний вибір продуктів та інгредієнтів для дітей.

Ми можемо зробити висновок, що служба доставки наборів їжі є благом для тисячолітнього світу. Зрештою набори їжі допомагають людям, забезпечуючи їх їжею та навчаючи їх впевнено готувати їжу, що полегшує навігацію на кухні.

Вони дозволяють вам більше часу проводити зі своїми близькими та менше витрачати час на нерви, організацію, приготування їжі та прибирання. Якщо ви людина, яка піклується про навколишнє середовище, попередньо відміряні інгредієнти можуть зробити вас щасливими, оскільки вони зменшують харчові відходи. Крім того, доставка коробок прямо до вас допоможе вам заощадити час і екскурсії по продуктовому магазину.

Наталія Данилюк  Головна бухгалтерка мережі «Наш Край» та SPAR