#гриль
2024-05-29
Приготування на грилі – це не тільки спосіб готування їжі, але й ціле мистецтво. Ідеально приготовлений стейк, соковита курка або ніжна риба здатні стати справжніми кулінарними шедеврами. У цій статті ми розглянемо кращі техніки та поради для приготування цих страв на грилі, щоб ви могли радувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами.
Ідеальний стейк на грилі
Приготування стейка на грилі – це ціле мистецтво, яке потребує уваги до деталей та відбувається у кілька...
2023-06-17
З потеплінням на вулиці розпочинається гриль-сезон. В нас можете придбати як охолоджене м'ясо, так і напівфабрикати.
Зовнішній вигляд свіжого якісного м’яса: кірка підсихання блідо – рожева або блідо-червона; у розморожених туш червона, жир м'який, частково забарвлений в яскраво-червоний колір. М'язи на розрізі злегка вологі, не залишають вологої плями на фільтрувальному папері; колір від світло-рожевого до червоного.
Консистенція: на розрізі м'ясо щільне,...
2023-04-30
Один з найприємніших ароматів весни – запах смаженого м’яса на грилі. Але насолоджуватися грилем можна не лише в весняно-літній сезон. Завдяки сучасній технології ми можемо розтягнути «сезон пікніків» на цілий рік. Не важливо, готуєте ви вдома чи в лісі — це завжди справжня кулінарна подія, адже приготована таким способом страва має особливий смак та аромат. Чудовими на смак будуть не тільки м’ясо та риба, а овочі, гриби, морепродукти. Палітру смаків доп...
2022-11-23
Ви ніколи не зможете забути, як смажили на рожні ціле 25-кілограмове порося, а також завжди пам’ятатимете його смак. Але для виконання цього завдання вам потрібна допомога друзів. Їхня справа – стежити за вогнем, підтримувати горіння, а також брати участь у підготовці та транспортуванні поросяти. Важливо правильно розташувати його над вогнем. Щойно порося засмажиться, як вам відразу захочеться відрізати якнайбільший шматок, не чекаючи, поки його знімуть із рожна. Порося розраховано н...