#гриль
2023-06-17
З потеплінням на вулиці розпочинається гриль-сезон. В нас можете придбати як охолоджене м'ясо, так і напівфабрикати.
Зовнішній вигляд свіжого якісного м’яса: кірка підсихання блідо – рожева або блідо-червона; у розморожених туш червона, жир м'який, частково забарвлений в яскраво-червоний колір. М'язи на розрізі злегка вологі, не залишають вологої плями на фільтрувальному папері; колір від світло-рожевого до червоного.
Консистенція: на розрізі м'ясо щільне,...
2023-04-30
Один з найприємніших ароматів весни – запах смаженого м’яса на грилі. Але насолоджуватися грилем можна не лише в весняно-літній сезон. Завдяки сучасній технології ми можемо розтягнути «сезон пікніків» на цілий рік. Не важливо, готуєте ви вдома чи в лісі — це завжди справжня кулінарна подія, адже приготована таким способом страва має особливий смак та аромат. Чудовими на смак будуть не тільки м’ясо та риба, а овочі, гриби, морепродукти. Палітру смаків доп...
2022-11-23
Ви ніколи не зможете забути, як смажили на рожні ціле 25-кілограмове порося, а також завжди пам’ятатимете його смак. Але для виконання цього завдання вам потрібна допомога друзів. Їхня справа – стежити за вогнем, підтримувати горіння, а також брати участь у підготовці та транспортуванні поросяти. Важливо правильно розташувати його над вогнем. Щойно порося засмажиться, як вам відразу захочеться відрізати якнайбільший шматок, не чекаючи, поки його знімуть із рожна. Порося розраховано н...
2022-10-07
Що таке фарш? Це подрібнене на м’ясорубці чи вручну м’ясо, риба, картопля чи інші овочі, гриби, фрукти, лівер, сир. Основною характеристикою фаршів є їхня консистенція. Із них мають легко формуватися вироби. Не розпадатися і не розвалюватися при порціонуванні готових виробів. На сьогодні розроблена технологія м’ясних, рибних фаршевих мас.
У науковій літературі немає однозначного поняття «фарш» і «начинка», їхня класифікація не розроблена. У словниках...