Відкрився ще один SPAR у Рівному
Відкрився ще один SPAR у Рівному
2019-06-24

22 червня відбулось відкриття ще одного супермаркету SPAR у Рівному за адресою вул. Дарвіна, 1.    

Торговий заклад площею 220 м. кВ працює у форматі SPAR. Для покупців працює дві каси та присутній відділ свіжої випічки та Food to Go.

У відділі Food to go представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу популярних у всьому світі: фірмових хот-догів, італійських паніні та великий вибір випічки. А також, смачна та запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Крім того, у магазині працює відділ зі свіжими овочами і фруктами.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.