На Волині відкрився ще один SPAR Еxpress
На Волині відкрився ще один SPAR Еxpress
2019-07-03

Наприкінці червня відбулось відкриття нового магазину SPAR Еxpress у передмісті Луцька, за адресою с. Зміїнець, вул. Ліскова, 11.    

Працює новий SPAR Еxpress на умовах франчайзингу. Торгова площа закладу становить 90 м. кВ. Для покупців працює дві каси та присутній відділ власної випічки. Також, при невеликій площі, у магазині є власний м’ясний цех, в якому можна придбати свіже м'ясо для будь-яких гастрономічних потреб: на шашлик або стейк чи гуляш. Незмінно, у наших магазинах присутній відділ Food to Go, де представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу: фірмові хот-доги, італійські паніні та великий вибір запашної випічки. А також, ароматна свіжозмелена кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.