У Вінниці відкрився перший в Україні EUROSPAR
У Вінниці відкрився перший в Україні EUROSPAR
2019-04-01

30 березня у Вінниці відкрився перший в Україні EUROSPAR, за адресою вул. Келецька, 57 у торговому центрі «Мир», площею 900 м. кВ.

Cупермаркет EUROSPAR це один із форматів мережі SPAR торговою площею від 800 до 3000 кв.м., націлений задовольняти щотижневі сімейні потреби. Розташовуються такі об’єкти як окремі супермаркети або в торгових центрах, де простір дозволяє задіяти достатньо площі. Вперше цей формат з’явився у Європі у 1968 році. Відтепер вінничани та гості міста зможуть оцінити переваги такого формату.  

Великий торговельний заклад забезпечує повний асортимент послуг. Широкий вибір товарів та парковка робить EUROSPAR чудовою можливістю для поїздки у вихідні.

У EUROSPAR Вінниця для покупців працюють: власна коптильня де готують 12 видів риби, відкриті м’ясний та рибний цехи, кулінарний цех із кращими національними та світовими стравами, унікальний тандир зі стравами східної кухні та власна кондитерська де можна обрати тістечка, рулети, еклери та торти для урочистої події.

Також присутні відділи Food to go із широким асортиментом страв та напоїв для швидкого перекусу, смачна піца, великий вибір випічки та хліба власного виробництва.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з 12 777 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається в 4 торгових форматах: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.