Відбулась шістнадцята Спартакіада VolWest Group
Відбулась шістнадцята Спартакіада VolWest Group
2019-07-30

Близько тисячі учасників зібралися напередодні Дня торгівлі, 27 липня, в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». Саме там відбулася масштабна спортивна подія – Спартакіада для працівників VolWest Group.

Корпоративна Спартакіада – це багаторічна традиція інвестиційної групи. Захід, який дає можливість працівникам не тільки спробувати свої сили у різноманітних видах спорту, але й відчути справжній командний дух та познайомитися з новими людьми.

Цьогорічна подія стала шістнадцятою в історії VolWest Group: починаючи з 2004 року Спартакіада з аматорських змагань перетворилася на справжнє свято спорту та корпоративного духу.

Під час урочистого відкриття на «Арені Спорт» членів команд тепло привітав голова ради директорів VolWest Group Віктор Корсак. Також зі вступною промовою виступив генеральний директор VolWest Group Роман Корсак.

У спортивних поєдинках брали участь та доводили свою першість такі команди: об’єднаної команди VolWest Group, мережі супермаркетів «Наш Край&SPAR», КРЦ «Адреналін Сіті», об’єднаної команди «Техно Модуль»та команди «Наш Край&SPAR» франчайзі.

Окрім дорослих учасників на подію завітали і маленькі гості. Для них протягом свята влаштовували веселі змагання, численні конкурси та розваги. Також не довелося нудьгувати і вболівальникам, яким представилася можливість взяти участь у конкурсах.

Цьогорічні змагання були представлені шістнадцятьма видами спорту: картинг, перетягування канату, шашки, більярд, боулінг, бадмінтон, змагання на прес, парковий волейбол, міні-футбол, настільний теніс, риболовля, дартс, лазертаг, стрільба та інші. Масштабне спортивне свято охопило всю територію розважального центру – від спорткомплексу «Арена Спорт» до ставка та вуличних майданчиків.

За результатами змагань, команди-переможці розподілилися наступним чином:

Перше місце – КРЦ «Адреналін Сіті»
Друге місце – мережа супермаркетів «Наш Край&SPAR»
Третє місце – «Наш Край&SPAR» франчайзі.

Нагадаємо, що команда КРЦ «Адреналін Сіті» вже другий рік поспіль отримує першість на Спартакіаді.

Вітаємо переможців та всіх учасників спортивного свята!